Home
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 28 Februarie 2023, festivitatea de premiere a sportivilor și antrenorilor din județul Olt.
Instituția noastră a făcut o tradiție în a premia sportivii și anteriorii care reușesc performanța de a se clasifica în topul ierarhiilor la Campionatele Naționale, Balcanice și Europene, reușind împreună să promoveze județul nostru prin prisma rezultatelor obținute.

105 sportivi și 27 de antrenori au urcat pe scenă,  în cadrul evenimentului care s-a desfășurat la Palatul Copiilor ”Adrian Băran” din Slatina, iar valoarea totală a premiilor s-a ridicat la suma de 121.000 lei.

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, i-a felicitat pe sportivii și antrenorii acestora, asigurându-i că astfel de evenimente vor avea loc în fiecare an:

”Sunt bucuros că ne întâlnim astăzi pentru a premia performanța sportivă și de faptul că avem în sală atât campioni balcanici sau europeni, dar și campioni naționali, antrenori, care duc pe culmile succesului tineri extraordinari, cărora li se insuflă pasiunea pentru sport. 

Astăzi este despre viitor, performanță, echipă și am creat acest eveniment pentru a celebra munca și rezultatele sportivilor noștri, care luptă pentru tricolor și pentru județul nostru.

De aceea, suntem datori să încurajăm, să răsplătim și să susținem performanța obținută în toate domeniile. Astăzi, este rândul sportului, unde se transpiră mult, unde se dedică foarte mult timp, în care se fac sacrificii și fizice și financiare.

Ca să fii un mare campion, trebuie să muncești mult și să crezi că eşti cel mai bun, iar eu sunt onorat că am reușit să-i aducem pe cei mai buni astăzi, aici.

Felicitări, să aveți un an plin de rezultate excepționale și, așa cum spun în fiecare an, îmi doresc ca această sală să devină neîncăpătoare datorită rezultatelor dvs.”

 

https://youtu.be/xEfClQo4E7k

Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei