Home
Consiliul Județean Olt - alături de ALRO Slatina la aniversarea de 50 de ani - 30 iunie 2015
Președintele Consiliului județean Olt, Paul Stănescu, a participat marți, 30 iunie 2015, la evenimentul prilejuit de aniversarea a 50 de ani de la turnarea a primei șarje de aluminiu de către ALRO Slatina.

Prezent la acest moment aniversar deosebit de important pentru aluminiul slătinean, președintele CJ Olt a mulțumit conducerii pentru invitația de participare și a adresat câteva cuvinte celor prezenți, subliniind totodată cei 50 de ani de activitate care au transformat ALRO într-un brand local și național, într-o companie - reper pe piața de profil.

”Am fost întrebat de curând ce înseamnă ALRO pentru mine și comunitatea slătineană. Și am răspuns că ALRO înseamnă tradiție, stabilitate și profesionalism. Tradiție fiindcă ALRO și Slatina s-au dezvoltat împreună continuu. Stabilitate pentru peste 2500 de angajați, care nu au grija unui loc de muncă, dar și pentru alți 20.000 de salariați pe care ALRO îi generează în industria orizontală și a serviciilor în toată țara. Profesionalism pentru că fără oameni serioși și bine pregătiți profesional nu am fi ajuns astăzi la aniversarea a 50 de ani de aluminiu românesc produs în județul nostru, aici la Slatina.

Ca președinte al Consiliului Județean Olt, țin să vă mulțumesc pentru că sunteți un partener de nădejde care se implică activ în viața comunității prin programe de educație, sport și sănătate; pentru contribuția semnificativă pe care o aduceți la bugetul local și pentru faptul că investiți în permanență în protecția mediului, creșterea eficienței energetice și în modernizarea tehnologică. 

Sunteți un exemplu de companie modernă care știe că trebuie să întoarcă din ceea ce are comunității în care a reușit să aibă succes și care a reușit să aducă prosperitate în comunitatea noastră.

Închei, prin a vă ura: La mulți ani și mult succes în viitor!” - a declarat Paul Stănescu.

Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei