Home
”Prevenția Salvează Vieți”
Lansarea oficială a proiectului ”Servicii Medicale Performante De Prevenție, Diagnostic și Tratament Endoscopic în Cancerul Colorectal”
Vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Ionuț IVAN, alături de directorul economic al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cosmin FLOREANU, a participat, la Craiova, ieri, 14 ianuarie, la lansarea oficială a proiectului  „Servicii Medicale Performante De Prevenție, Diagnostic și Tratament Endoscopic în Cancerul Colorectal“.
 
Sub egida ”Prevenția salvează vieți”, programul este derulat de către Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și are ca țintă principală: accesul gratuit la serviciile medicale de înaltă calitate de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale, pentru 50 de mii de persoane, din județele: Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți și Vâlcea.
 
Serviciile medicale de prevenție, din cadrul proiectului, sunt gratuite și vor fi oferite, cu prioritate, persoanelor din medii sociale dezavantajate. 
 
Ionuț IVAN, Vicepreședinte CJ Olt: ”Este o inițiativă benefică pentru sănătate, care reprezintă, în același timp, o oportunitate pentru componenta socială și care se potrivește perfect cu politica instituției noastre în susținerea investițiilor dedicate Sănătății. Vom promova beneficiile acestui proiect, pentru a avea o adresabilitate cât mai mare din rândul cetățenilor județului Olt, pentru a preveni consecințele acestei afecțiuni."
Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei