Home
Consilliul Județean Olt a primit joi, 26 noiembrie 2015, premiul pentru cea mai activă organizație în cadrul parteneriatului RO-BG, din domeniul cercetării-dezvoltării-inovării, parteneriat realizat prin intermediul proiectelor finanțate prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007- 2013.
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 04 noiembrie 2015, în sala Europa a Consiliului Județean Olt, a doua festivitate de premiere a elevilor și profesorilor îndumători din județul Olt, ale căror rezultate, la Olimpiadele naționale și internaționale de specialitate din anul 2015, au survenit după adoptarea hotărârii Consiliului Județean Olt nr. 98 din 27.08.2015.
Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, și directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Narcis Neaga, la invitația președintelui Consiliului Județean Olt, au fost marți, 13 octombrie 2015, într-o vizită de lucru pentru a vedea starea drumurilor naționale și europene care traversează județul Olt.
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 14 Septembrie 2015, odată cu debutul noului an școlar, festivitatea de premiere a elevilor olimpici din județul Olt.
Pe parcursul a patru zile, Slatina devine capitala umorului din România, deschizându-și porțile pentru cea de-a XXI-a ediție a Festivalului ”Oltenii și Restu Lumii”.
Județul Olt a găzduit, în perioada 21-23 septembrie 2015, Inter Regio Fest, festival-concurs al școlilor populare de arte și meserii din regiunea Olteniei și județele Teleorman, Argeș și Sibiu. Peste 220 de concurenți au participat la cele 10 secțiuni ale festivalului: actorie, balet, dans modern, dans popular, muzică clasică (vocală și instrumentală), muzică ușoară, muzică populară (vocală și instrumentală), meșteșuguri populare (olărit, cioplit, cusut-țesut), pictură, cine-foto.
Consiliul Județean Olt a adoptat, în ședința ordinară din data de 24 septembrie 2015, proiecte de investiții importante pentru infrastructura de sănătate și infrastructura rutieră din județul Olt.
Conducerea Consiliului Județean Olt a organizat astăzi, 10 septembrie 2015, în sala Europa, o ședință de lucru cu privire la promovarea oportunităților de finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală.
Consiliul Județean Olt a aprobat ieri, 27.08.2015, proiectul de hotărâre care prevede alocarea sumei de 1000 mii lei, din fondul de rezervă, pentru susținerea investițiilor din 10 localități rurale.
Consiliul Județean Olt a emis, săptămâna aceasta, ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul ”Reabilitare fațade și reparații la învelitoarea Muzeului Județean Olt”.
Conducerea Consiliului Județean Olt a avut astăzi, 10 iulie 2015, o întrevedere cu Ewa Larsson, viceprimar al orașului Stockholm, Anna Clara Acevedo, asistent al departamentului de afaceri sociale și Rickard Klerfors, reprezentant al organizației Heart to Heart.
next
Muzeul Județean Olt
Camera Agricolă Județeană Olt
Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt
Şcoala Gimnazială Balş
Şcoala Profesională Balş
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt
Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu“
Școala Populară de Arte și Meserii
Ansamblul Profesionist Pentru Promovarea Culturii Tradiționale "Doina Oltului"
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt
Serviciul Județean de Pază
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului
Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Olt
Modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina
Îmbunătățirea bazei operaționale a ISU Olt
Fonduri europene pentru dezvoltarea durabilă și promovarea turismului
Fonduri europene pentru infrastructura socială
Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local
Creşterea eficienţei serviciilor administrației publice locale din județul Olt prin implementarea unei soluții e-guvernare performante
Investiții infrastructură rutieră - fonduri UE
Fonduri nerambursabile pentru activităţi nonprofit
Protejarea biodiversităţii Olt
Minute 2015
Şedinţe 2015
Hotărâri 2015
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei