Home
Consiliul Județean Olt a primit joi, 26.01.2017, vizita delegației oficiale a Camerei Agricole Loiret, care a desfășurat în județul nostru o nouă misiune de lucru în domeniul agricol.
18 persoane care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani au primit recunoştinţa şi preţuirea Consiliului Judeţean Olt. Funcţionari ai instituţei noastre au mers, săptămâna trecută, la domiciliul acestora, înmânându-le premiul de 1000 de lei, flori şi o diplomă aniversară.
A venit toamna și odată cu ea și festivalul de tradițe al județului nostru ”Oltenii & Restu′ Lumii”, festival care transformă, de 22 de ani încoace, Slatina în capitala umorului din România.
Consiliul Judeţean Olt a premiat şi anul acesta elevii şi profesorii îndrumători ai acestora, care au obţinut rezultate deosebite la Olimpiadele naţionale şi internaţionale de specialitate.
Marţi, 20 septembrie 2016, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu s-a întâlnit cu conducerea şi personalul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru a discuta despre problemele principale care afectează calitatea actului medical, dar şi pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii pentru remedierea acestora.
Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, şi vicepreşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, alături de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, şi deputatul de Slatina, Emil Moţ, au primit astăzi, 09.03.2016, vizita Viceprim-ministrului, Ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc.
În data de 11.12.2015, ora 11.00, la sediul Consiliului Județean Olt a avut loc ședința de încheiere a proiectului “Conservarea biodiversității în județul Olt”. Proiectul a fost implementat de Consiliul Județean Olt împreună cu Asociația “Gândește Verde”, în perioada iunie 2012 – decembrie 2015.
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 15.12.2015, conferința de finalizare a proiectului Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în județul Olt, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial – Mediu, în valoare de peste 34 milioane de euro.
Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, și directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Narcis Neaga, la invitația președintelui Consiliului Județean Olt, au fost marți, 13 octombrie 2015, într-o vizită de lucru pentru a vedea starea drumurilor naționale și europene care traversează județul Olt.
next
Muzeul Județean Olt
Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt
Şcoala Gimnazială Balş
Şcoala Profesională Balş
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt
Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu“
Școala Populară de Arte și Meserii
Ansamblul Profesionist Pentru Promovarea Culturii Tradiționale "Doina Oltului"
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt
Serviciul Județean de Pază
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului
Port turistic şi de agrement în zona cap amonte port Corabia
Casa Fântâneanu
RO-NET Construirea unei infrastructuri naţionale de broadband în zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale
Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Olt
Modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina
Îmbunătățirea bazei operaționale a ISU Olt
Fonduri europene pentru dezvoltarea durabilă și promovarea turismului
Fonduri europene pentru infrastructura socială
Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local
Creşterea eficienţei serviciilor administrației publice locale din județul Olt prin implementarea unei soluții e-guvernare performante
Investiții infrastructură rutieră - fonduri UE
Fonduri nerambursabile pentru activităţi nonprofit
Protejarea biodiversităţii Olt
Şedinţe 2017
Hotărâri 2017
Minute 2017
Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei