Home
O delegație franceză din care fac parte elevi și cadre didactice din Loiret și artiști profesioniști ai teatrului Clin d’Oeil din Orleans se află într-o misiune de lucru în județul Olt, în perioada 26 – 31 martie 2018.
POR a fost întotdeauna un program care a oferit oportunități de investiții de anvergură în județ, de aceea atragerea de fonduri europene este prioritatea oricărei administrații.
Consiliul Județean Olt participă la cea de-a III-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei TTO, ce se desfășoară în perioada 09 – 11 martie 2018, la Centrul Multifuncțional Craiova.
La mulți ani, Slatina! La mulți ani, slătineni!
Astăzi a avut loc Festivitatea de premiere a olimpicilor olteni, în sala de spectacole a Centrului Cultural ”Eugen Ionescu” Slatina, eveniment organizat de către Consiliul Județean Olt și Inspectoratul Școlar Județean Olt.
Felicitări tuturor și un an plin de succese în competițiile care urmează!
Miercuri, 28 iunie 2017, la sediul Consiliului Județean Olt, a fost semnat noul contract de finanțare din cadrul Programului Operațional Regional 2014 - 2020 pentru ”Modernizare drum județean DJ 546, Dăneasa - Slatina - Verguleasa.”
Vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, a primit marți, 13 iunie 2017, la sediul instituției noastre, delegația oficială a Camerei Agricole Loiret din care au făcut parte Michel MASSON – Președinte, Philippe GALLOO – Vice-președinte, Eric LOUCHARD – expert irigații și Xavier GIRARD – Șef Serviciu Tehnic.
Prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Lică Militaru”, eveniment organizat de Asociaţia Artistică pentru Promovarea Tinerilor Talente (AAPTT) cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Olt şi Primăria Orașului Drăgănești - Olt, şi-a desemnat câștigătorii.
18 persoane care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani au primit recunoştinţa şi preţuirea Consiliului Judeţean Olt. Funcţionari ai instituţei noastre au mers, săptămâna trecută, la domiciliul acestora, înmânându-le premiul de 1000 de lei, flori şi o diplomă aniversară.
next
Muzeul Județean Olt
Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt
Şcoala Gimnazială Balş
Şcoala Profesională Balş
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt
Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu“
Școala Populară de Arte și Meserii
Ansamblul Profesionist Pentru Promovarea Culturii Tradiționale "Doina Oltului"
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt
Serviciul Județean de Pază
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului
Creșterea eficienței energetice a clădirii Apartamente-Fosta Vilă de Protocol
Port turistic şi de agrement în zona cap amonte port Corabia
Casa Fântâneanu
RO-NET Construirea unei infrastructuri naţionale de broadband în zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale
Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Olt
Modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina
Îmbunătățirea bazei operaționale a ISU Olt
Fonduri europene pentru dezvoltarea durabilă și promovarea turismului
Fonduri europene pentru infrastructura socială
Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local
Creşterea eficienţei serviciilor administrației publice locale din județul Olt prin implementarea unei soluții e-guvernare performante
Investiții infrastructură rutieră - fonduri UE
Fonduri nerambursabile pentru activităţi nonprofit
Protejarea biodiversităţii Olt
Şedinţe 2018
Hotărâri 2018
Minute 2018
Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei