Home
În data de 11.12.2015, ora 11.00, la sediul Consiliului Județean Olt a avut loc ședința de încheiere a proiectului “Conservarea biodiversității în județul Olt”. Proiectul a fost implementat de Consiliul Județean Olt împreună cu Asociația “Gândește Verde”, în perioada iunie 2012 – decembrie 2015.
În cadrul Galei Superlativelor, organizate joi, 21 ianuarie 2016, de către Primăria municipiului Slatina și Consiliul Local, cu ocazia aniversării a 648 de ani de la atestarea documentară a orașului nostru, Consiliul Județean Olt a primit Diploma de Merit pentru proiectele implementate în anul 2015, de către instituția noastră, la nivelul municipiului Slatina.
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 15.12.2015, conferința de finalizare a proiectului Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în județul Olt, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial – Mediu, în valoare de peste 34 milioane de euro.
Consiliul Județean Olt a găzduit astăzi, 04 decembrie 2015, în sala Europa, o sesiune de informare privind următorul exercițiu bugetar al Programului Operațional Regional.
Consilliul Județean Olt a primit joi, 26 noiembrie 2015, premiul pentru cea mai activă organizație în cadrul parteneriatului RO-BG, din domeniul cercetării-dezvoltării-inovării, parteneriat realizat prin intermediul proiectelor finanțate prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007- 2013.
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 04 noiembrie 2015, în sala Europa a Consiliului Județean Olt, a doua festivitate de premiere a elevilor și profesorilor îndumători din județul Olt, ale căror rezultate, la Olimpiadele naționale și internaționale de specialitate din anul 2015, au survenit după adoptarea hotărârii Consiliului Județean Olt nr. 98 din 27.08.2015.
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 14 Septembrie 2015, odată cu debutul noului an școlar, festivitatea de premiere a elevilor olimpici din județul Olt.
Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, și directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Narcis Neaga, la invitația președintelui Consiliului Județean Olt, au fost marți, 13 octombrie 2015, într-o vizită de lucru pentru a vedea starea drumurilor naționale și europene care traversează județul Olt.
Consiliul Județean Olt a adoptat, în ședința ordinară din data de 24 septembrie 2015, proiecte de investiții importante pentru infrastructura de sănătate și infrastructura rutieră din județul Olt.
Consiliul Județean Olt a aprobat ieri, 27.08.2015, proiectul de hotărâre care prevede alocarea sumei de 1000 mii lei, din fondul de rezervă, pentru susținerea investițiilor din 10 localități rurale.
next
Muzeul Județean Olt
Camera Agricolă Județeană Olt
Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt
Şcoala Gimnazială Balş
Şcoala Profesională Balş
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt
Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu“
Școala Populară de Arte și Meserii
Ansamblul Profesionist Pentru Promovarea Culturii Tradiționale "Doina Oltului"
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt
Serviciul Județean de Pază
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului
RO-NET Construirea unei infrastructuri naţionale de broadband în zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale
Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Olt
Modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina
Îmbunătățirea bazei operaționale a ISU Olt
Fonduri europene pentru dezvoltarea durabilă și promovarea turismului
Fonduri europene pentru infrastructura socială
Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local
Creşterea eficienţei serviciilor administrației publice locale din județul Olt prin implementarea unei soluții e-guvernare performante
Investiții infrastructură rutieră - fonduri UE
Fonduri nerambursabile pentru activităţi nonprofit
Protejarea biodiversităţii Olt
Hotărâri 2016
Minute 2015
Şedinţe 2016
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei