Home
Marţi, 20 septembrie 2016, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu s-a întâlnit cu conducerea şi personalul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru a discuta despre problemele principale care afectează calitatea actului medical, dar şi pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii pentru remedierea acestora.
Conducerea Consiliului Județean Olt a organizat în data de, 02 martie 2016, în sala Europa, o ședință de lucru cu privire la promovarea oportunităților de finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală.
Președintele Consiliului Județean Olt, domnul Marius Oprescu, a participat astăzi, 29 Iulie 2016, la festivitatea dedicată Zilei Imnului.
Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, şi vicepreşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, alături de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, şi deputatul de Slatina, Emil Moţ, au primit astăzi, 09.03.2016, vizita Viceprim-ministrului, Ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc.
În data de 11.12.2015, ora 11.00, la sediul Consiliului Județean Olt a avut loc ședința de încheiere a proiectului “Conservarea biodiversității în județul Olt”. Proiectul a fost implementat de Consiliul Județean Olt împreună cu Asociația “Gândește Verde”, în perioada iunie 2012 – decembrie 2015.
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 15.12.2015, conferința de finalizare a proiectului Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în județul Olt, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial – Mediu, în valoare de peste 34 milioane de euro.
Consiliul Județean Olt a găzduit astăzi, 04 decembrie 2015, în sala Europa, o sesiune de informare privind următorul exercițiu bugetar al Programului Operațional Regional.
Consilliul Județean Olt a primit joi, 26 noiembrie 2015, premiul pentru cea mai activă organizație în cadrul parteneriatului RO-BG, din domeniul cercetării-dezvoltării-inovării, parteneriat realizat prin intermediul proiectelor finanțate prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007- 2013.
Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, și directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Narcis Neaga, la invitația președintelui Consiliului Județean Olt, au fost marți, 13 octombrie 2015, într-o vizită de lucru pentru a vedea starea drumurilor naționale și europene care traversează județul Olt.
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 14 Septembrie 2015, odată cu debutul noului an școlar, festivitatea de premiere a elevilor olimpici din județul Olt.
Consiliul Județean Olt a adoptat, în ședința ordinară din data de 24 septembrie 2015, proiecte de investiții importante pentru infrastructura de sănătate și infrastructura rutieră din județul Olt.
next
Muzeul Județean Olt
Camera Agricolă Județeană Olt
Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt
Şcoala Gimnazială Balş
Şcoala Profesională Balş
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt
Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu“
Școala Populară de Arte și Meserii
Ansamblul Profesionist Pentru Promovarea Culturii Tradiționale "Doina Oltului"
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt
Serviciul Județean de Pază
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului
Port turistic şi de agrement în zona cap amonte port Corabia
Casa Fântâneanu
RO-NET Construirea unei infrastructuri naţionale de broadband în zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale
Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Olt
Modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina
Îmbunătățirea bazei operaționale a ISU Olt
Fonduri europene pentru dezvoltarea durabilă și promovarea turismului
Fonduri europene pentru infrastructura socială
Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local
Creşterea eficienţei serviciilor administrației publice locale din județul Olt prin implementarea unei soluții e-guvernare performante
Investiții infrastructură rutieră - fonduri UE
Fonduri nerambursabile pentru activităţi nonprofit
Protejarea biodiversităţii Olt
Hotărâri 2016
Minute 2016
Şedinţe 2016
Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei