Home
S-a deschis Ambulatoriul din Dragănești-Olt
Marius Oprescu: ”Mă bucură foarte mult deschiderea unui Ambulatoriu al Spitalului Județean de Urgență Slatina în Drăgănești-Olt. Eforturile noastre bugetare, făcute în urmă cu aproape patru ani, sunt astfel valorizate și direcționate către sănătatea locuitorilor din Drăgănești Olt și comunele limitrofe orașului.Este o decizie luată cu mult timp în urmă întârziată doar de protocoalele și circuitele impuse de pandemie.

După închiderea spitalelor mici, de către guvernarea democrat-liberală, zeci de mii de cetățeni din județul nostru rămăseseră fără asistență medicală, aceștia fiind obligați să meargă cu copiii sau pentru o uzuală analiză medicală de sânge la zeci de km distanță.

Am hotărât, astfel, preluarea acelei clădiri și investiții consistente în modernizare și dotare, pentru a reda-o comunității locale și pentru ca drăgăneștenii și cetățenii din comunele limitrofe să aibă acces la servicii medicale de calitate în arealul lor imediat.
Le mulțumesc medicilor și asistentelor, care fac parte din acest proiect, pentru efortul constant pe care-l depun în creșterea serviciilor medicale oferite de SJU Slatina. 
Efortul lor va primi ca răspuns cetățeni mai sănătoși și va atrage investiții permanente din partea Consiliului Județean Olt, pentru asigurarea unor condiții optime de diagnostic și tratament medical”.
 
Reamintim că, noul #Ambulatoriu din Drăgănești-Olt a fost complet reabilitat și dotat în anul 2019, de către Consiliul Județean Olt, care a investit în modernizarea lui peste 2 milioane de lei.
 
Începând de astăzi, aici, vor funcționa patru cabinete medicale (Cabinet Neurologie, Cabinet Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, Cabinet Medicină Internă, Cabinet Pediatrie) și un punct de recoltare a probelor biologice.
 
Programări se pot face zilnic, între orele 13,00-15,00, la numărul de telefon 0349/409946 sau la sediul din Drăgănești-Olt, Strada Căpitan Drăgănescu nr.3.
 
De menționat că, programul se poate modifica în funcție de adresabilitate.
 
Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei